2011. október 18., kedd

A TÁSKA

 Azért merek erről ide írni, mert aki ajándékba kapja majd ezt a táskát tőlünk nem tud magyarul és fészbukja sincs. Tehát nem gond, hogy elörömködöm, hogy sikerült Kamival létrehozni az egyik legkedvesebb ajándékot, amit eddig készítettem. Sok minden inspirált benne. A főiskolától a talált komódon át addig, hogy milyen magyaros cuccot lehetne ajándékba adni egy kedves külföldi barátnak úgy, hogy abban a lányom keze munkája is benne legyen.

A legfontosabb hozzávalókat le is írom:

 jókedv.színes textilfilcek.sablon.egyszínű világos, erős anyag .napsütés.tű, cérna, olló... gyerek kezébe nem való! odafigyelés!!!
ééés a titkos összetevő: egy 20 hónap körüli, figurákat még nem rajzoló, de annál lelkesebben firkáló gyerkőc. Ő adja a lelkét az ajándéknak:)
ja és persze elengedhetetlen egy kis türelem.

Mind ebből ilyet lehet varázsolni:



Hozzá kell még tennem, hogy ez nem egy napos munka és a kis művészt nem lehet siettetni. Mindig annyit firkáltunk, amennyihez kedve volt. Közben tanultuk a színeket. Visszatenni a kupakot a filcekre. Mondókáztunk. Szaladgáltunk. Pihentünk. Jó kis délelőttöket töltöttünk ezzel. Én is imádtam, mert nem éreztem, hogy nem haladok és ő is odáig volt érte, mert segíthetett...
Ez is olyan dolog, amit csak ajánlani tudok, mint a répatortát
....ha karácsonyi ajándéknak szánja valaki érdemes már most neki kezdeni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése